Vaderdag
- Yves
- Berichten: 671
- Lid geworden op: 12 aug 2008, 14:50
- Naam: Yves
- Auto: Elise Sprint 220 2019
- Locatie: Roeselare
- Contacteer:
Re: Vaderdag
Pfff waarom is het nu zo'n kl***te weer. Krijg al zin op die forel. Maar denk dat ie met zo'n weer hier direct weg zwemt. Dus 't zal hier iets anders worden in de pan. Hopelijk volgend weekend (zondag) een stuk beter weer.
- ovi
- Berichten: 3904
- Lid geworden op: 14 okt 2008, 13:07
- Naam: Ivo
- Auto: Tiger CAT,2xElan,A310V6
- Locatie: Keerbergen
Re: Vaderdag
Ha, bedankt noekel Herman!Herman schreef:Ovi, ik doe hem alijd zo vrij eenvoudig klaar: kuisen... en opvullen met wat dille en enkele citroenschijfjes, insmeren met olijfolie, een klein beetje witte wijn erover gieten in de pappilotte goed inpakken met randjes dubbel gevouwen zodat het vocht er mooi inblijft ,en een kwartierken op de BBQ.... en een goe glaasken wijn erbij... smakelijk

Zeg het hier juist ook tegen Kristel dat ik inderdaad nog nooit een vis gebakken heb op de barbeque.


-
- Berichten: 4066
- Lid geworden op: 22 aug 2008, 11:32
- Auto: Europa S +Morgan 4/4
- Locatie: Kortrijk / Altea.
- Contacteer:
Re: Vaderdag
zeker ..eerst forel doodkloppen ...
apero tip: zie
http://www.lotusforum.be/viewtopic.php? ... it=coctail
e wa hebben we nu gelééérd....op de lotus kookles ????
apero tip: zie
http://www.lotusforum.be/viewtopic.php? ... it=coctail
e wa hebben we nu gelééérd....op de lotus kookles ????
Laatst gewijzigd door Herman op 14 jun 2009, 18:19, 2 keer totaal gewijzigd.
-
- Berichten: 1128
- Lid geworden op: 16 nov 2008, 20:59
- Auto: Elise S1
Re: Vaderdag
zijn er mossel liefhebbers?
Perfect in een papilotte op de BBQ, beetje look, groenten naar keuze, witte wijn en kruiden...5 à 10 minuutjes op het vuur, een feest als je het zilverpapier opendoet!
Wim
Perfect in een papilotte op de BBQ, beetje look, groenten naar keuze, witte wijn en kruiden...5 à 10 minuutjes op het vuur, een feest als je het zilverpapier opendoet!
Wim
-
- Berichten: 4066
- Lid geworden op: 22 aug 2008, 11:32
- Auto: Europa S +Morgan 4/4
- Locatie: Kortrijk / Altea.
- Contacteer:
Re: Vaderdag
correct ,super lekker gisternavond als voorgerechtje gedaan op den BBQ met deense mossels.... =een beetje gelijk de franse buchots - een goede 5 minuutjes onder gesloten BBQ was voldoende..WimC schreef:zijn er mossel liefhebbers?
Perfect in een papilotte op de BBQ, beetje look, groenten naar keuze, witte wijn en kruiden...5 à 10 minuutjes op het vuur, een feest als je het zilverpapier opendoet!
Wim
Herman.....