Elise S1, S2 & S3, Exige S1, S2 & S3, 340R & 2-Eleven
Ook Opel Speedster, Vauxhall VX220 & Tesla Roadster
 #103533  door Gidon
 13 okt 2018, 19:35
Ok. Ik ben bezig met de ombouw naar LHD en erger me dus aan het MPH dash. Ik heb platen besteld in het grijs van Heiler-Tacho.....maar lang niet zo mooi als de originele. Wellicht dat de zwarte achtergrond mooier is. Maar goed. Ik lees ook dat het wel eens fout gaat bij openen tellers.
Andere optie is dus om de Garw te kopen en de originele te bewaren bij de auto.
Ik heb een aantal keer met Garw gemaild. Ik wil altijd het maximale en zou dus de IC8 willen omdat ik het idee heb dat er een grote zwarte rand om de IC7 zit. Echter krijg ik geen reactie over de levertijd en wat er aangepast moet worden. Ik heb het nu 3x gevraagd??? Beetje vreemd.
Ook zitten er dus nog wat problemen in.
Het liefst zou ik de 08+ tellers erin hebben ;-). Maar dat is volgens mij onmogelijk.
 #103537  door Jan Bakker
 14 okt 2018, 13:03
nou de 08+ tellers zouden er best in kunnen komen hoor, Garw is nog steeds druk bezig met de dashboard, die van mij heb ik aangesloten ingesteld en dat was het, geen enkel probleem mee gehad, o wacht ik had afgelopen zomer de auto in de zon staan dak er af en de zon stond op de tellers, toen was deze zo warm dat hij zich uitschakelde, ik kon de tellen bijna niet aanraken zo warm, toen alles weer was afgekoeld werkte alles weer gewoon.
Ook als ik een vraag heb en Garw mail dan antwoord hij direct, heb je wel het goede adres want er gaat een verkeerde in omloop je moet
info@garw.co hebben.
ik ergerde me ook aan de MPH en ik vindt dit dat de beste oplossing