Plaats hier info, foto's en nabesprekingen van de Lotus evenementen.
Van Trackdays, trips, uitstappen, bijeenkomsten in binnen & buitenland.
#89922 by Frederik
30 May 2014 22:36
HJ2 wrote:Ondanks dat er 1 persoon is afgehaakt omdat het tempo 'te hoog' lag, valt mij toch keer op keer weer op dat er zo respectvol wordt gereden. Hard waar het kan, en in dorpen, bij boerderijen, bij fietsers en voetgangers stapvoets en netjes. Hulde aan iedereen die dat credo hoog houdt. Anders zou het snel afgelopen zijn met dit soort feestjes. Jammer ook dat er toch af en toe een afvallige is die wat meer risico's neemt en het niet zo nauw neemt met respect voor mede weggebruikers. Na enkele jaren Ieper kan ik gelukkig constateren dat dat uitzonderingen zijn :D
Organisatie / vrijwilligers: Bedankt voor een toffe en goed georganiseerde dag, ook namens Susanna, en tot volgend jaar!

We hebben dit jaar toch voor de eerste keer (en we hopen ook de laatste keer) een deelnemer moeten uitsluiten op onze volgende evenementen. (YLD & LSE)

Als deze persoon, zelfs na een duidelijke waarschuwing bij de start van de namiddag het nog steeds bont blijft maken... dat kunnen wij niet tolereren.

Hij brengt met zijn asociaal en roekeloos rijgedrag andere weggebruikers én zijn collega deelnemers in gevaar, maar besmeurt eveneens ook nog eens onze (goede) naam én die van organisatoren van rondritten.

Er is een duidelijk verschil tussen "es stevig doorrijden" "en roekeloos rijden". Misschien dacht hij wel dat hij de Gumball 3000 aan het rijden was, als zij dat daar tollereren dat is hun zaak, maar niet tijdens Ypres Lotus Day!
#89925 by ovi
30 May 2014 22:50
Yep, weer lekker gescheurd waar het kon en met veel repect voor de andere weggebruikers!
Ook in de dorpjes werd er door iedereen mooi afgeremd en rustig gereden dus dat zien we graag.
We hebben het zelfs zo ver gekregen dat er een hele bende wielertoeristen aan de kant zijn gaan staan om ons door te laten! Ze begonnen waarschijnlijk last te krijgen van al dat lawaai achte hun! :lol:
Pluim weeral voor al degene die hier mee aan gewerkt hebben en we zijn er volgend jaar zeker weer bij. ;)
#89927 by billie
31 May 2014 07:24
het was TOP,schitterende route zowel tijdens de ochtendrit als de middagrit, smaakvolle en snelle lunch waardoor er genoeg tijd over was om te genieten van de zee ,

volgend jaar zeker weer erbij :D
#89929 by mindp0wer
31 May 2014 08:45
Fantastische rit om te rijden. Het weer was weer aan jullie zijde, ook bedankt voor de kaarsen die daarvoor zijn gebrand. We hopen dat ze even effectief zijn voor LTL 2014!

Zeer goede organisatie zoals gewoonlijk, Oostende op de dijk was fantastisch, alleen waren sommige toeristen wat te enthousiast en gingen steps van kinderen nogal achteloos tegen de grond vlak bij de Lotussen. Volgende keer misschien een reanimatiekit voorzien voor enkele eigenaars ;)

Bedankt aan alle medewerkers en organisatoren van YLD 2014 :!:
We nodigen jullie en alle deelnemers van harte uit op de tour in Limburg einde juni.
#89932 by ced
31 May 2014 10:35
Désolé je ne parle pas néerlandais, mais je tenais a remercier tout le staff pour cette superbe journée, le road book était top et l'organisation excellente.
C'est mon 4ème Lotus Day et pas le dernier
Merci pour l'accueil
Ne changé rien c'est génial ;)
#89933 by Majoma
31 May 2014 11:04
een groot compliment aan de organisatie; alles klopte!
dank voor mijn 2e editie, op naar de 3e volgend jaar.
hoop dat de lunch weer op een dergelijk bijzondere locatie is; zeedijk Oostende vond ik briljant bedacht. ;)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

Slideshow

Facebook

About us

LOTUSFORUM .BE/.NL een online community voor en door Lotus liefhebbers.

Dé digitale verzamelplaats voor Belgische en Nederlandse Lotus eigenaars en geïnteresseerden. Het forum als discussie en informatiebron, Lotus Fanatics Belgium als tentakel op Facebook.

Lotus Fanatics Only!

This forum is not in any way formally associated with Lotus Cars Ltd or Group Lotus plc.